In de schaduw van de rômfabriek

In september 2017 spelen de toneelverenigingen uit Westerbeek, Ledeacker en Oploo samen het theaterstuk 'In de schaduw van de rômfabriek'. Het stuk is een hommage aan mensen die in de Tweede Wereldoorlog met gevaar voor eigen leven bedreigde landgenoten hielpen en verzet pleegden. De tekstboeken zijn uitgedeeld en in september beginnen de repetities. We houden jullie op de hoogte via de facebookpagina'Openluchtspel rômfabriek'.


Recente berichten:
Nieuwsarchief

Steun Doekmaroploo

Wil je toneelvereniging Doekmaroploo graag helpen? Dat kan nu via het programma van Sponsorkliks. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen doet (ruim 300 bedrijven zijn aangesloten), ontvangen wij een kleine provisie van deze aankoop zonder dat het jou extra geld kost.  Hieronder zie je een aantal winkels die mee doe aan het programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de banner en bestel! Alvast hartelijk dank voor je steun. 

sponsor.jpg