Bedankt voor je stem!

May 19, 2017

Wij willen gaan optreden in het openluchttheater 'De Speultuin'. Samen plezier maken én iets moois neerzetten voor ons publiek is hierbij het doel. Daarom hebben wij ook meegedaan  met de Rabobank Clubkascampagne. 

 

Elke stem die jij hebt uitgebracht is geld waard en daarmee geef jij ons een steuntje in de rug. Hartelijk dank voor je stem!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten:

October 8, 2019

August 29, 2019

September 18, 2018

Please reload

Nieuwsarchief
Please reload

Steun Doekmaroploo

Wil je toneelvereniging Doekmaroploo graag helpen? Dat kan nu via het programma van Sponsorkliks. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen doet (ruim 300 bedrijven zijn aangesloten), ontvangen wij een kleine provisie van deze aankoop zonder dat het jou extra geld kost.  Hieronder zie je een aantal winkels die mee doe aan het programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de banner en bestel! Alvast hartelijk dank voor je steun. 

sponsor.jpg