Feestelijke algemene ledenvergadering

January 31, 2018

Op 27 november hadden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze avond kreeg een feestelijke draai, er was een jubilaris. Toen in 1992 het openluchtspel Toon d’n Dwerg werd gespeeld, deed José Kuijpers enthousiast mee. Ze kreeg zo veel plezier in het spelen van toneel dat zij besloot zich meteen daarna aan te melden als lid van Doekmaroploo.

 

Verder werden Henny en Jet in het zonnetje gezet naar aanleiding van hun inzet voor het openluchtspel. Ze werden beiden benoemd tot erelid van Doekmaroploo. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten:

October 8, 2019

August 29, 2019

September 18, 2018

Please reload

Nieuwsarchief
Please reload

Steun Doekmaroploo

Wil je toneelvereniging Doekmaroploo graag helpen? Dat kan nu via het programma van Sponsorkliks. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen doet (ruim 300 bedrijven zijn aangesloten), ontvangen wij een kleine provisie van deze aankoop zonder dat het jou extra geld kost.  Hieronder zie je een aantal winkels die mee doe aan het programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de banner en bestel! Alvast hartelijk dank voor je steun. 

sponsor.jpg