Twee geslaagde voorstellingen in het openluchttheater!

June 18, 2018

Wat hebben we genoten van afgelopen weekend. Onze twee voorstellingen van 'Iwan en de Vuurvogel' waren dan wat ons betreft ook een groot succes. Met de goedgevulde tribune en het mooie weer in ons voordeel op zowel zaterdagavond als zondagmorgen kon dat natuurlijk ook bijna niet anders. 

 

Wij willen iedereen bedanken die onze voorstellingen mogelijk heeft gemaakt. Ook bedanken we Openluchttheater 'De Speultuin' en hun vrijwilligers voor hun inzet en gastvrijheid. Het bleek een ontzettend mooie locatie voor dit prachtige familiestuk. Wij gaan jullie weer op de hoogte over ons nieuwe stuk via de Komplo, Facebook en onze website. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten:

October 8, 2019

August 29, 2019

September 18, 2018

Please reload

Nieuwsarchief
Please reload

Steun Doekmaroploo

Wil je toneelvereniging Doekmaroploo graag helpen? Dat kan nu via het programma van Sponsorkliks. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen doet (ruim 300 bedrijven zijn aangesloten), ontvangen wij een kleine provisie van deze aankoop zonder dat het jou extra geld kost.  Hieronder zie je een aantal winkels die mee doe aan het programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de banner en bestel! Alvast hartelijk dank voor je steun. 

sponsor.jpg