Voor in de agenda...

October 8, 2019

We zijn inmiddels weer een tijdje aan het repeteren voor ons nieuwste stuk. We spelen op zondag 22 en zaterdag 28 maart 2020 het toneelstuk ‘Stampij in de abdij’ in de Oude Heerlijkheid. Zet deze datum dus zeker alvast in je agenda, want dit wil je niet missen! Meer info volgt later.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten:

October 8, 2019

August 29, 2019

September 18, 2018

Please reload

Nieuwsarchief
Please reload

Steun Doekmaroploo

Wil je toneelvereniging Doekmaroploo graag helpen? Dat kan nu via het programma van Sponsorkliks. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen doet (ruim 300 bedrijven zijn aangesloten), ontvangen wij een kleine provisie van deze aankoop zonder dat het jou extra geld kost.  Hieronder zie je een aantal winkels die mee doe aan het programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de banner en bestel! Alvast hartelijk dank voor je steun. 

sponsor.jpg