Bestel hier je kaartjes voor 'Stampij in de abdij'

Broeders bij nonnen waar zijn we aan begonnen door W.A. de Groot

De kaarten kosten €10,- in de voorverkoop. Tijdens de avond is er een lekker kopje koffie of thee inbegrepen. Ben jij jonger dan 16 jaar? Dan bezoek jij de voorstelling al voor €7,50 (ook inclusief een consumptie). Let op: voorverkoop is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de dagkassa. VOL = VOL

Hoe werkt het bestellen van kaarten?

Vul onderstaand formulier in met de juiste gegevens. Na de bestelling ontvang je binnen enkele dagen een bevestigingsmail dat jouw kaartjes klaarliggen op de betreffende avond in de Oude Heerlijkheid. Je betaalt de kaartjes contant aan de dagkassa. 

Bestel je kaartjes hier:
arrow&v
arrow&v
 

Steun Doekmaroploo

Wil je toneelvereniging Doekmaroploo graag helpen? Dat kan nu via het programma van Sponsorkliks. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen doet (ruim 300 bedrijven zijn aangesloten), ontvangen wij een kleine provisie van deze aankoop zonder dat het jou extra geld kost.  Hieronder zie je een aantal winkels die mee doe aan het programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de banner en bestel! Alvast hartelijk dank voor je steun. 

sponsor.jpg