Wegens de maatregelen rondom het coronavirus is ook toneelvereniging Doekmaroploo genoodzaakt om de voorstellingen van 22 en 28 maart teannuleren. 

Helaas ontkomen ook wij niet aan de landelijke maatregelen die het kabinet heeft genomen rondom het coronavirus. Dit betekent dat onze voorstellingen van 22 en 28 maart NIET doorgaan.


De bedoeling is dat de nieuwe voorstellingen in september worden ingepland. Maar aangezien op dit moment niet te voorspellen is hoe de ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen verlopen, kunnen we hierover nog geen definitieve mededeling doen. Zodra er meer zekerheid is, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


Mensen die al tegen betaling een kaart of kaarten bij de SPAR hebben gekocht ontvangen tegen inlevering van hun toegangskaart(en) hun geld terug. Mensen die toegangskaarten hebben gereserveerd via onze website dienen te zijner tijd een nieuwe reservering te doen.


Bestuur en spelers Doekmaroploo.

Stampij in de abdij!
Broeders bij nonnen waar zijn we aan begonnen door W.A. de Groo


Waarom is er stampij in de abdij?

Het kloosterleven is mooi, maar zwaar. Daar zijn de zusters uit dit klooster het helemaal over eens. Zij leven sober en werken van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Ze staan onder de strenge leiding van moeder-overste die eigenlijk nooit tevreden is. De nonnen proberen van alles om hier verandering in te brengen. Dan komt er een brief van hoger-
hand waarin de kardinaal schrijft dat er vanwege bezuinigingen ook een aantal broeders in het klooster komen wonen. Dit zorgt voor veel nieuwe gezichten en ontwikkelingen. Dat klinkt als een reden voor heel veel stampij. Hopelijk komt toch nog alles goed. Heeft bidden nog zin?