Stampij in de abdij!
Broeders bij nonnen waar zijn we aan begonnen....


Toneelvereniging Doekmaroploo speelt het blijspel ‘Stampij in de abdij’.
Dit avondvullende stuk spelen we in de Oude Heerlijkheid op zondag 22
en zaterdag 28 maart om 20:00 uur
.


Waarom is er stampij in de abdij?

Het kloosterleven is mooi, maar zwaar. Daar zijn de zusters uit dit klooster het helemaal over eens. Zij leven sober en werken van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Ze staan onder de strenge leiding van moeder-overste die eigenlijk nooit tevreden is. De nonnen proberen van alles om hier verandering in te brengen. Dan komt er een brief van hoger-
hand waarin de kardinaal schrijft dat er vanwege bezuinigingen ook een aantal broeders in het klooster komen wonen. Dit zorgt voor veel nieuwe gezichten en ontwikkelingen. Dat klinkt als een reden voor heel veel stampij. Hopelijk komt toch nog alles goed. Heeft bidden nog zin?

Steun Doekmaroploo

Wil je toneelvereniging Doekmaroploo graag helpen? Dat kan nu via het programma van Sponsorkliks. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen doet (ruim 300 bedrijven zijn aangesloten), ontvangen wij een kleine provisie van deze aankoop zonder dat het jou extra geld kost.  Hieronder zie je een aantal winkels die mee doe aan het programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de banner en bestel! Alvast hartelijk dank voor je steun. 

sponsor.jpg