Jeugdtoneel!


In september 2015 is gestart met het jeugdtoneel. Bij toneelvereniging Doekmaroploo krijgt de jeugd alle gelegenheid om kennis te maken met alles wat met toneelspelen te maken heeft. Natuurlijk om te leren hoe je een rol moet spelen, samen met anderen. Want toneel spelen is ook samenspel. En dat leer je onder leiding van een echte toneelregisseur. Maar ook om kennis te maken met andere aspecten van het toneel, zoals grime, kleding en decor. Je maakt het allemaal van kort bij mee. Heb je ook interesse, laat het ons dan weten! Repetities worden gehouden in gemeenschapshuis de Oude Heerlijkheid in Oploo van 19.00 - 20.00 uur. De repetities vinden iedere week op de donderdagavond plaats.


Recente berichten:
Nieuwsarchief

Steun Doekmaroploo

Wil je toneelvereniging Doekmaroploo graag helpen? Dat kan nu via het programma van Sponsorkliks. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen doet (ruim 300 bedrijven zijn aangesloten), ontvangen wij een kleine provisie van deze aankoop zonder dat het jou extra geld kost.  Hieronder zie je een aantal winkels die mee doe aan het programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de banner en bestel! Alvast hartelijk dank voor je steun. 

sponsor.jpg