top of page

Start kaartverkoop

Doekmaroploo gaat er weer voor! Nog een aantal weken repeteren en dan zullen zij het stuk To B or not to B aan jullie laten zien! We halen een heuse Bed en Breakfast naar Oploo, in de Oude Heerlijkheid. En wisten jullie dat we 5 gastspelers van eigen bodem hebben dit jaar.


Boek ook vóór 16 of 23 maart!

Toneelvereniging Doekmaroploo speelt het blijspel “To B or not to B”. Het stuk is geschreven door Mirjam Bosveld en wordt geregisseerd door Ger van Bentem. Dit avondvullende stuk spelen we op zaterdag 16 en 23 maart 2024 om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.


Reserveer tijdig een plekje in onze B&B

De voorverkoop van de tickets start komende zondag 25 februari 2024 tegen contante betaling van 10.30 uur tot 11.30 uur bij Ons Moe in Oploo. Vanaf 26 februari zijn de tickets te koop via www.doekmaroploo.nl/kaarten. De tickets kosten 10 euro in de voorverkoop (met vroegboekkorting!) en 12 euro aan de dagkassa (zolang de voorraad strekt). Let op: voorverkoop is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Daarna zijn er alleen nog tickets verkrijgbaar aan de dagkassa, maar vol is vol!Comentarios


Recente berichten:
Nieuwsarchief
bottom of page