Bedankt voor je stem!

Wij willen gaan optreden in het openluchttheater 'De Speultuin'. Samen plezier maken én iets moois neerzetten voor ons publiek is hierbij het doel. Daarom hebben wij ook meegedaan met de Rabobank Clubkascampagne.

Elke stem die jij hebt uitgebracht is geld waard en daarmee geef jij ons een steuntje in de rug. Hartelijk dank voor je stem!


Recente berichten:
Nieuwsarchief

Steun Doekmaroploo

Wil je toneelvereniging Doekmaroploo graag helpen? Dat kan nu via het programma van Sponsorkliks. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen doet (ruim 300 bedrijven zijn aangesloten), ontvangen wij een kleine provisie van deze aankoop zonder dat het jou extra geld kost.  Hieronder zie je een aantal winkels die mee doe aan het programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de banner en bestel! Alvast hartelijk dank voor je steun. 

sponsor.jpg