Nieuw stuk gekozen!


Na onze bijdrage aan 'In de schaduw van de rômfabriek' afgelopen jaar zijn wij weer helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging. Dit wordt het familiestuk 'Iwan en de vuurvogel'. Sinds 2 weken zijn wij weer vol enthousiasme begonnen aan de repetities, zodat wij in 2018 dit stuk kunnen spelen voor jullie! De precieze data volgen nog, maar we zullen in ieder geval in openluchttheater 'De Speultuin' dit gaan opvoeren voor jullie.

Samenvatting van het stuk:

In een dorp in Rusland op het platteland is het leven maar sai. Tot op een dag een verhalenverteller arriveert. Hij vertelt het verhaal van Iwan en de Vuurvogel. In dat verhaal spelen de dorpelingen alle rollen. Iwan is een gelukskind. Hoewel zijn leven dramatisch begint wordt hij toch tsaar van het Russische keizerrijk. Hij verslaat de boze tovenaar Kastchei en verlost de tsarina van de boze vloek. gebaseerd op oude Russchische volksverhalen. Spektakelstuk voor jong en oud!

We hopen jullie allemaal dan te zien!


Recente berichten:
Nieuwsarchief

Steun Doekmaroploo

Wil je toneelvereniging Doekmaroploo graag helpen? Dat kan nu via het programma van Sponsorkliks. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen doet (ruim 300 bedrijven zijn aangesloten), ontvangen wij een kleine provisie van deze aankoop zonder dat het jou extra geld kost.  Hieronder zie je een aantal winkels die mee doe aan het programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de banner en bestel! Alvast hartelijk dank voor je steun. 

sponsor.jpg