Speeldata "Iwan en de vuurvogel"

De speeldata voor het nieuwe stuk zijn inmiddels bekend.

Zaterdag 16 juni om 19.00 uur en zondag 17 juni om 11.00 uur

spelen we het familiestuk "Iwan en de Vuurvogel",

in het openluchttheater "De Speultuin".

Een spektakelstuk op een spectaculaire lokatie.


Recente berichten:
Nieuwsarchief

Steun Doekmaroploo

Wil je toneelvereniging Doekmaroploo graag helpen? Dat kan nu via het programma van Sponsorkliks. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen doet (ruim 300 bedrijven zijn aangesloten), ontvangen wij een kleine provisie van deze aankoop zonder dat het jou extra geld kost.  Hieronder zie je een aantal winkels die mee doe aan het programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de banner en bestel! Alvast hartelijk dank voor je steun. 

sponsor.jpg