Nieuw stuk in 2019!

Na onze voorstellingen in het openluchttheater 'De Speultuin' hebben we er nu weer voor gekozen om zoals iedereen van ons gewend is in de Oude Heerlijkheid te gaan spelen. Wanneer? Op zondag 24 en zaterdag 30 maart 2019! Op deze dagen spelen wij de avondvullende komedie: 'Waarom is die kast op slot'?

Meer informatie volgt snel.....


Recente berichten:
Nieuwsarchief

Steun Doekmaroploo

Wil je toneelvereniging Doekmaroploo graag helpen? Dat kan nu via het programma van Sponsorkliks. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen doet (ruim 300 bedrijven zijn aangesloten), ontvangen wij een kleine provisie van deze aankoop zonder dat het jou extra geld kost.  Hieronder zie je een aantal winkels die mee doe aan het programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de banner en bestel! Alvast hartelijk dank voor je steun. 

sponsor.jpg