Voorstellingen worden verplaatst

March 14, 2020

Wegens de maatregelen rondom het coronavirus is ook toneelvereniging Doekmaroploo genoodzaakt om de voorstellingen van 22 en 28 maart teannuleren. Wij zijn nog nog in overleg over nieuwe datums. Meer info over de nieuwe datums en de gekochte kaartjes volgt later.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten:

October 8, 2019

August 29, 2019

September 18, 2018

Please reload

Nieuwsarchief
Please reload

Steun Doekmaroploo

Wil je toneelvereniging Doekmaroploo graag helpen? Dat kan nu via het programma van Sponsorkliks. Wanneer je via Sponsorkliks online aankopen doet (ruim 300 bedrijven zijn aangesloten), ontvangen wij een kleine provisie van deze aankoop zonder dat het jou extra geld kost.  Hieronder zie je een aantal winkels die mee doe aan het programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de banner en bestel! Alvast hartelijk dank voor je steun. 

sponsor.jpg