top of page

Info over verkochte kaartjes

Helaas ontkomen ook wij niet aan de landelijke maatregelen die het kabinet heeft genomen rondom het coronavirus. Dit betekent dat onze voorstellingen van 22 en 28 maart NIET doorgaan.

De bedoeling is dat de nieuwe voorstellingen in september worden ingepland. Maar aangezien op dit moment niet te voorspellen is hoe de ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen verlopen, kunnen we hierover nog geen definitieve mededeling doen. Zodra er meer zekerheid is, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Mensen die al tegen betaling een kaart of kaarten bij de SPAR hebben gekocht ontvangen tegen inlevering van hun toegangskaart(en) hun geld terug.Mensen die toegangskaarten hebben gereserveerd via onze website dienen te zijner tijd een nieuwe reservering te doen.

Bestuur en spelers Doekmaroploo.


Recente berichten:
Nieuwsarchief
bottom of page