top of page

Doekmaroploo speelt "Stampij in de Abdij"

oneelvereniging Doekmaroploo is al maanden bezig met de voorbereidingen van een gloednieuwe voorstelling: “Stampij in de Abdij”. Nou ja, gloednieuw…. In maart 2020 stonden we al klaar in de coulissen om dit stuk ten tonele te brengen, maar een eerste lockdown gooide roet in het eten. Na twee coronajaren hebben we vorig jaar ons 40-jarig jubileum groots gevierd met het openluchtspel Tontje d’n dwerg.


Nu is het dan tijd om “Stampij in de Abdij” weer op te pakken. De voorstellingen zullen op zaterdag 18 en 25 maart 2023 worden opgevoerd om 20.00u in de Oude Heerlijkheid.


Kaartverkoop: Er zal een eenmalige voorverkoop zijn op zondag 26 februari van 10.30u tot 11.30u bij Ons Moe. Daar kunnen, tegen contante betaling, kaarten worden gekocht voor iedereen die er graag bij wil zijn. Vanaf 27 februari zijn de kaarten alleen nog online verkrijgbaar via www.doekmaroploo.nl tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling.

De kosten van een kaartje zijn 10 euro per stuk in de voorverkoop, zowel bij Ons Moe als online. Daarna zijn er alleen nog kaarten te koop aan de dagkassa voor 12 euro per stuk, zolang de voorraad strekt. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Comments


Recente berichten:
Nieuwsarchief
bottom of page