top of page

Kaartverkoop bij de watermolen

In samenspraak met het Gilde Sint Matthias organiseert Toneelvereniging Doekmaroploo op zondag 20 maart een eenmalige voorverkoop van entreekaarten voor vijf opvoeringen van het openluchtspel Toon d’n Dwerg. Deze voorverkoop vindt plaats in de watermolen van Oploo, welke bij de opvoeringen ook de speellocatie is.


Het avondvullende Openluchtspel Toon d’n Dwerg is een opgefriste versie van het succesvolle spel dat in 1992 zeven keer een uitverkocht huis trok. Het toneelstuk markeert het veertigjarig bestaan van de toneelclub, die in 1982 werd opgericht.


In het spel draait het om het levensverhaal van de herder en zwerver Toon van Els, die intussen een cultfiguur is geworden. Het script van 1992 is bewerkt door schrijver Henny Lenkens, de regie is in handen van Jet Lenkens. De spelfragmenten worden in de vernieuwde versie omlijst met live muziek, geschreven en uitgevoerd onder leiding van Vin Baltussen.


Voorverkoop

Het spel wordt vijf keer gespeeld op de unieke speellocatie achter de monumentale watermolen in Oploo, waar ook het standbeeld van Toon d’n Dwerg is geplaatst. De première is op vrijdag 20 mei. De overige opvoeringen zijn op zaterdag 21, zondag 22, woensdag 25 en donderdag 26 mei. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur, met uitzondering van de opvoering op zondag 22 mei. Deze begint om 14.00 uur.


De voorverkoop is op 20 maart van 11.00 tot 13.00 uur in de watermolen aan de Watermolenstraat 2 in Oploo. De toegang bedraagt 17,50 euro. Voor kinderen t/m 12 jaar kost de entree 10 euro. Bij de entree is een kop koffie/thee met een plak Tontjeskoek inbegrepen. Vanaf 21 maart zijn toegangskaarten uitsluitend digitaal aan te schaffen via het bestelformulier op de website www.doekmaroploo.nl.


留言


Recente berichten:
Nieuwsarchief
bottom of page