top of page

Tôntje d’n Dwerg zal wederom Plo betreden

Tôntje d’n Dwerg is voor Oploo een historisch figuur. Weet u eigenlijk nog wel waarom? Wat maakt hem zo bijzonder? Wie was hij eigenlijk? Wat heeft hij allemaal meegemaakt? Kortom, hoe heeft hij zijn leven geleefd?


Eind mei 2022 zal toneelvereniging “Doekmaroploo” haar 40-jarig jubileum omlijsten met een openluchtspel dat minimaal vijf maal zal worden opgevoerd. En wat past er meer bij zo’n jubileum dan het stuk dat bijna dertig geleden met zoveel succes werd opgevoerd? Een heuse revival van het toneelstuk over Toon van Els (1865-1922), van wie we volgend jaar zijn honderdste sterfdag herdenken.


Zelfde locatie, zelfde toneelvereniging. Maar welke spelers van toen zullen nu ook weer acte de presence geven? En wie zijn nieuw op de set? De komende maanden zullen we toneelliefhebbers in Oploo en daarbuiten op de hoogte brengen van alles wat met dit historische stuk te maken heeft. We hopen jullie allemaal in mei te mogen verwelkomen. Actuele informatie is de komende tijd natuurlijk ook te vinden op deze website en via Facebook.
Comments


Recente berichten:
Nieuwsarchief
bottom of page