top of page

Koop je kaartjes voor 'Iwan en de vuurvogel'

We zijn al een tijd flink aan het repeteren voor ons toneelstuk 'Iwan en de vuurvogel', maar over ongeveer een maand is het dan eindelijk zover. Op zaterdag 16 juni om 19.00 uur en zondag 17 juni om 11.00 uur spelen wij dit sprookjesachtige stuk in openluchttheater 'De Speultuin'. Je koopt je kaartjes via dit formulier op onze website op vanaf woensdag 16 mei bij Spar Jaegers Oploo.

In een dorp in Rusland op het platteland is het leven maar saai. Tot op een dag een verhalenverteller arriveert. Hij vertelt het verhaal van Iwan en de Vuurvogel. In het verhaal spelen de dorpelingen alle rollen. Iwan is een gelukskind en maakt ontzettend veel mee in dit stuk. Hij moet allemaal gevaren trotseren, omdat een zwarte tovenaar de troon van de tsarina probeert te stelen! Dit mooie toneelstuk is geschikt voor de hele familie.

Koop je kaartjes!

Wil jij verzekerd zijn van een plaatsje op de tribune in het openluchttheater op een van deze twee dagen koop dan je kaartje voor €4,- bij Spar Jaegers (vanaf woensdag 16 mei) of vanaf nu op onze website. Wij zien jullie graag!


Recente berichten:
Nieuwsarchief
bottom of page